Air Optix plus HydraGlyde (3 linser)

189 kr
96% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan onsdag 5.10. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
PostNord MyPack Collect (2 - 4 vardagar) 39 kr *
DHL EXPRESS (1 - 2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Air Optix Plus HydraGlyde (3 linser)

Air Optix plus HydraGlyde är en ny innovativ månadslins skapad av Alcon, som en uppdatering av Air Optix Aqua. De är skapade för att korrigera sfäriska brytningsfel och passar även för utökad användning tack vare att de har en förbättrad syretillförsel. Linserna är tillverkade av ett silikonhydrogel material, och har en svagt blå ton, för att förenkla hanteringen.

Air Optix plus HydraGlyde säljs i förpackningar om 3 linser. Vi erbjuder även större förpackningar med 6 st Air Optix plus HydraGlyde linser till extrapris.

Moisture Matrix teknologi

Alcons patenterade Moisture Matrix teknologi hjälper linserna att binda och bevara fukt. Den adderade fukten skapar ett skyddande lager som hjälper linserna att hålla sig återfuktade hela dagen, och genom hela månadens bärtid

SmartShield teknologi

Dessutom är Air Optix plus HydraGlyde utrustade med Alcons SmartShield teknologi, som hjälper till med att bibehålla ultimat fuktbalans. SmartShield teknologin ser till att minska vätska och andra beläggningar på linserna, och håller dem rena och sköna genom hela bärtiden.

Kontaktlinser designade för utökad användning

Air Optix plus HydraGlyde kan användas utan att tas ur i upp till 6 nätter. Det är viktigt att följa din optikers råd angående utökad användning av linser, eftersom det inte passar allas ögon.

Egenskaper - Air Optix plus HydraGlyde (3 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 3 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 138 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Air Optix plus HydraGlyde
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
Linsmaterial: Lotrafilcon B
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

96%
469 av våra kunder rekommenderar denna produkt

Kommentarer (2)

Har du en fråga?
Margareta

Går de alltså att använda en månad dygnet runt om man tar ur den var sjätte natt tex? Det har fungerat för mig medAir Optix Aqua att göra så

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tillverkaren rekommenderar alltid att man förkortar användningstiden till 2 veckor om man väljer utökad användning.

Noor

Söker en Air Optix Plus HydraGlyde review, är det någon som hunnit köpa dom redan och kan säga något om dom?

Svar info@alensa.se

Hej Noor, Tack för din fråga. Det kan vara svårt att hitta en Air Optix Plus HydraGlyde review från kunder eftersom linserna är så pass nya på marknaden. Men om du söker information om linserna kan du kolla in den här artikeln: https://goo.gl/v0oMGY