Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

529 kr
96% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 9.2. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

Air Optix Night and Day Aqua kontaktlinser är skapade för att användas i en månad. Enligt tillverkaren, Alcon, kan linserna användas för dagligt bruk (sätta i dem på morgonen och ta ur dem på kvällen). Men de kan även användas dygnet runt, i upp till en månad, d.v.s. i 30 dagar och 29 nätter, utan att du behöver ta ur dem på natten.


Air Optix Noght and Day

CooperVision Aquaform Technologie Symbol 30 dagar och nätters användning utan uppehåll. Ibland räcker det inte med en dag, eller hur? AIR OPTIX™ NIGHT & DAY™ AQUA är kontaktlinser med förlängd användning som du kan använda kontinuerligt i upp till 30 dagar och nätter.

CooperVision Komfort Symbol Kontinuerlig komfort hela dagen, varje dag. Du kan inte få det bättre än med upp till 30 dagars kontinuerlig användning. Det innebär att du kan gå från styrelserummet till gymmet och en utekväll – och sova med dina kontaktlinser varje natt i upp till en månad.

CooperVision dauerhaftes Tragen Symbol Konstant skydd. Torrhet och obehag bör aldrig vara en del av din upplevelse med kontaktlinser. Därför har AIR OPTIX™ kontaktlinser SmartShield™-tekniken som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar under längre tid, hela månaden.

Kontinuerlig användning

Olika ögonläkare och optiker kan ha olika åsikter angående att använda Air Optix Night and Day Aqua dygnet runt. Du bör rådfråga din ögonläkare om kontinuerlig användning är lämplig för dig.

Egenskaper - Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Förpacknings storlek: 6 linser
DIA: 13.80
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 175 Dk/t
Vätskehalt: 24%
Bärtid: 30 dagar
Produktnamn: Air Optix Night and Day Aqua
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Lotrafilcon A
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

96%
796 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (6)

Har du en fråga?
eva

Kan man få dessa som progressiva?

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga. Tyvärr, kan man inte få dessa linser som progressiva. Men tillverkare Alcon har några andra progressiva linser. Du kan kolla på dem här https://www.alensa.se/…a-multifokal.

Lina

Hej hur länge kommer ni ha kvar dessa linser? Eftersom dom verkar ha slutat att tillverka dom.

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för din fråga :). Alcon har slutat att tillverka paket med 3 linser, men 6 linspaket är fortfarande tillverkas och är tillgänglig.

Eugen

Kul att hitta linser som man kan använda dygnet runt. Är mycket nöjd med Air optix night & day

Theodora

Hur många dagar tar frakten av Air Optix Aqua Night & Day till Stockholm?

Svar info@alensa.se

Hej Theodora, Tack för din fråga. För leverans av linser som Air Optix Night and Day Aqua till Stockholm, tar det 3-7 arbetsdagar. Om du gör en beställning på över 500 kr får du dina Air Optix Night & Day Aqua med fri frakt. Du kan även hitta Air Optix Night & Day Aqua 3 linser här: http://www.alensa.se/…qua-3-linser

Martina

Jag var nervös för att Air optix night & day aqua inte skulle passa mig med bara 13.8 i DIA, men 1 år senare är de fortfarande mina favoriter. Tack för ett bra pris på förpackning med 6 linser! Mer klirr i kassa kvar :)

Svar info@alensa.se

Hej Martina, Tack för din feedback. Roligt att höra att du gillar Air Optix Night & Day Aqua och våra låga priser.

Stephen

Är de här linserna för utökat bruk? Och hur fungerar det?

Svar info@alensa.se

Hej Stephen, tack för din fråga. Ja det stämmer att Air Optix Night and Day Aqua linser är designade för att användas för utökat bruk. Utökat bruk innebär att linserna kan sättas i och sitta i upp till 30 dagar. De behöver inte tas ur när man ska sova, vilket gör att du somnar och vaknar med perfekt syn. Använd gärna ögondroppar till linserna för att tillföra fukt. Men Air Optix Night and Day Aqua kan även användas som vanliga månadslinser som du tar ur varje kväll och rengör med linsvätska. Vi rekommenderar att du alltid rådgör med din ögonläkare innan du testar linser med utökat bruk!