Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

509 kr
86%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 20.7.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 vardagar 49 kr
GLS
3–7 vardagar 39 kr
Smart alternativ

TopVue Air är månadslinser från TopVue, skapade av den senaste silikon-hydrogelen, med fördelar som en vätskehalt på 45% och hög syretillförsel. Säljs i 6-pack.

Pris 225 kr Spara 284 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

Air Optix Night and Day Aqua är månadslinser från tillverkaren Alcon (Ciba Vision).

Dag och natt

Enligt tillverkaren, kan Air Optix Night and Day Aqua användas för både dagligt bruk, och tas ut i slutet av dagen. Samt även användas dygnet runt i en månad, d.v.s. låta linserna sitta i 30 dagar och 29 nätter.

I bruksanvisningen till Air Optix Night and Day Aqua linser kan det dock läsas att du bör rådfråga en ögonläkare innan du utökar användandet av linserna, då det inte är lämpligt för alla. Olika ögonläkare och optiker kan ha olika åsikter angående dygnetrunt-användning av kontaktlinser och antal dygn.

Exceptionellt bra syresättning

Air Optix Night and Day Aqua syreupptagning är av högsta kvalitet. Linserna tillåter att syre passerar igenom linsen till ögat även när ögonlocket är stängt vid sömn.

Air Optix Night and Day Aqua är onekligen en av de bästa kontaktlinserna på marknaden. Det rekommenderas dock inte att köpa dem innan du rådfrågat och testat dem hos en ögonläkare. Utan en personlig rådgivning riskerar du att förlora dina pengar, samt att linserna känns obehagliga, då de har en ovanligt liten diameter (13.8 mm). Den passar betydligt färre personer än de vanligaste storlekarna som är 14.0 eller 14.2.

Air Optix Night and Day Aqua månadslinser säljs även i förpackningar om 3 st kontaktlinser.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -10.00 till +6.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 30 dagar
Material: Lotrafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Vätskehalt: 24%
Syregenomsläppsförmåga: 175 Dk/t (140 Dk)
Diameter: 13.8
UV-skydd: Nej
Volym: 6 linser
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.4 och 8.6

Betyg

86%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (4)

Har du en fråga?

Kommentar

Eugen

Kul att hitta linser som man kan använda dygnet runt. Är mycket nöjd med Air optix night & day

Kommentar

Theodora

Hur många dagar tar frakten av Air Optix Aqua Night & Day till Stockholm?

Svar

info@alensa.se

Hej Theodora, Tack för din fråga. För leverans av linser som Air Optix Night and Day Aqua till Stockholm, tar det 3–7 arbetsdagar. Om du gör en beställning på över 500 kr får du dina Air Optix Night & Day Aqua med fri frakt. Du kan även hitta Air Optix Night & Day Aqua 3 linser här: http://www.alensa.se/…qua-3-linser

Kommentar

Martina

Jag var nervös för att Air optix night & day aqua inte skulle passa mig med bara 13.8 i DIA, men 1 år senare är de fortfarande mina favoriter. Tack för ett bra pris på förpackning med 6 linser! Mer klirr i kassa kvar :)

Svar

info@alensa.se

Hej Martina, Tack för din feedback. Roligt att höra att du gillar Air Optix Night & Day Aqua och våra låga priser.

Kommentar

Stephen

Är de här linserna för utökat bruk? Och hur fungerar det?

Svar

info@alensa.se

Hej Stephen, tack för din fråga. Ja det stämmer att Air Optix Night and Day Aqua linser är designade för att användas för utökat bruk. Utökat bruk innebär att linserna kan sättas i och sitta i upp till 30 dagar. De behöver inte tas ur när man ska sova, vilket gör att du somnar och vaknar med perfekt syn. Använd gärna ögondroppar till linserna för att tillföra fukt. Men Air Optix Night and Day Aqua kan även användas som vanliga månadslinser som du tar ur varje kväll och rengör med linsvätska. Vi rekommenderar att du alltid rådgör med din ögonläkare innan du testar linser med utökat bruk!

PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top