Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)

299 kr
95% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 31.3. Välj värden
Lägg till 75 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)

Air Optix Night and Day Aqua kontaktlinser är skapade för att användas i en månad. Enligt tillverkaren, Alcon, kan linserna användas för dagligt bruk (sätta i dem på morgonen och ta ur dem på kvällen). Men de kan även användas dygnet runt, i upp till en månad, d.v.s. i 30 dagar och 29 nätter, utan att du behöver ta ur dem på natten.


Air Optix Noght and Day

CooperVision Aquaform Technologie Symbol 30 dagar och nätters användning utan uppehåll. Ibland räcker det inte med en dag, eller hur? AIR OPTIX™ NIGHT & DAY™ AQUA är kontaktlinser med förlängd användning som du kan använda kontinuerligt i upp till 30 dagar och nätter.

CooperVision Komfort Symbol Kontinuerlig komfort hela dagen, varje dag. Du kan inte få det bättre än med upp till 30 dagars kontinuerlig användning. Det innebär att du kan gå från styrelserummet till gymmet och en utekväll – och sova med dina kontaktlinser varje natt i upp till en månad.

CooperVision dauerhaftes Tragen Symbol Konstant skydd. Torrhet och obehag bör aldrig vara en del av din upplevelse med kontaktlinser. Därför har AIR OPTIX™ kontaktlinser SmartShield™-tekniken som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar under längre tid, hela månaden.

Kontinuerlig användning

Olika ögonläkare och optiker kan ha olika åsikter angående att använda Air Optix Night and Day Aqua dygnet runt. Du bör rådfråga din ögonläkare om kontinuerlig användning är lämplig för dig.

Egenskaper - Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Förpacknings storlek: 3 linser
DIA: 13.80
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 175 Dk/t
Vätskehalt: 24%
Bärtid: 30 dagar
Produktnamn: Air Optix Night and Day Aqua
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Lotrafilcon A
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

95%
284 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (2)

Har du en fråga?
Samuel

Vad är det som gör att man kan använda Air Otpix Night & Day Aqua dygnet runt?

Svar info@alensa.se

Hej Samuel, Tack för din fråga. Materialet som linser är tillverkade i gör att du kan använda Air Optix Night and Day Aqua dygnet runt. Genrellt har dygnetruntlinser en högre hög syretillförsel som gör det möjligt att även sova med linserna. Dock bör du alltid rådfråga din ögonläkare innan du testar att använda linserna dygnet runt, eftersom det inte passar allas ögon.

Oskar

Hej, Jag tänkte köpa linser för min semester, har air optix night and day ett UV skydd?

Svar info@alensa.se

Hej Oskar, Tack för din fråga. Nej, Air Optix Night and Day Aqua är inte utrustade med ett UV -skydd. Om du vill ha linser som du både kan använda dygnet runt och har ett UV-skydd, kan du kolla in Acuvue Oasys: http://www.alensa.se/…sys-6-linser. De är tvåveckorslinser som kan användas som dygnetruntlinser i upp till 6 dagar. Innan du testar utökad användning av linser rekommenderas att du uppsöker din optiker, då utökad användning av linser inte är för allas ögon.