Air Optix Colors - med styrka (2 linser)
Air Optix Colors - med styrka (2 linser) - Alcon
Air Optix Colors - med styrka (2 linser) Air Optix Colors - med styrka (2 linser) Air Optix Colors - med styrka (2 linser) Air Optix Colors - med styrka (2 linser) Air Optix Colors - med styrka (2 linser)

Air Optix Colors - med styrka (2 linser)

202 kr
Huvudattribut

fredag 15.12.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr

Var först att kommentera

Betygsätt produkten

Var först att kommentera

Air Optix Colors – med styrka

Air Optix Colors är färgade månadslinser tillverkade av Alcon (Ciba Vision). Kontaktlinserna är en förbättrad version av Air Optix Aqua, fast med färg. Om du tidigare har använt Air Optix Aqua och önskar att börja använda Air Optix Colors råder vi att du använder samma styrka som du hade i den tidigare versionen. Då behöver du inte rådfrågar din optiker i fråga om bytet. Vi erbjuder även Air Optix Colors – utan styrka.

3 i 1 – färgteknik

Air Optix Colors kontaktlinser använder en unik 3 i 1 – färgteknik, uppbyggd av tre cirklar, för att ge varje ögonfärg ett naturligt och vackert resultat. En mörkare yttre cirkel som definierar, en inre ljusare som ger djup och en färgcirkel som ger färg.

Linserna finns tillgängliga i 7 olika färger:

  • Blå
  • Brun
  • Grön
  • Grå
  • Klarblå
  • Silvergrå
  • Smaragdgrön

Unikt framtaget material

Air Optix Colors är tillverkade i ett silikonbaserat material, Lotrafilcon B, vilket ger linsen ett plasmaöverdrag. Det unika överdraget inuti kontaktlinsen är skapad av joner, som gör att Air Optix Colors är motståndskraftig mot beläggningar och smuts. Air Optix Colors är gjorda för dagligt bruk. De är inte skapade för att användas dygnet runt. Vid dagens slut tas linserna ur, rengörs och förvaras i ett linsfodral.

Verkliga färgeffekten

Det slutgiltiga resultatet av dina färgade kontaktlinser kan variera beroende på ett flertal faktorer. Generellt så ger vissa färger mindre täckning om du har en mörk ögonfärg. Den verkligen effekten av dina färgade linser kan även variera beroende på färgerna på dina kläder och accessoarer, samt ljusförhållanden (dagsljus eller artificiellt ljus).

Egenskaper
Styrkeomfång: från -8.00 till +6.00
Bärtid: 30 dagar
Material: Lotrafilcon B
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 33%
Syregenomsläppsförmåga: 110 Dk/t
Diameter: 14.2
UV-skydd: Nej
Tillverkare: Alcon
Baskurva: 8.6
PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Air Optix Colors - med styrka (2 linser)

Air Optix Colors - med styrka (2 linser)

Air Optix Colors - med styrka (2 linser)

202 kr Fler än 1000 st