Air Optix Aqua (3 linser)

189 kr
95% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 6.2. Välj värden
Lägg till 75 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Air Optix Aqua (3 linser)

En hög syreupptagnin­gsförmåga

Alcon (Ciba Vision) tar stolthet i att, precis som deras tidigare Air Optix, så håller deras nya kontaktlinser Air Optix Aqua en så pass hög syreupptagnin­gsförmåga att det möjliggör att de används tillfälligt dygnet runt (utökad användning). Du bör alltid rådfråga din ögonläkare innan du börjar med utökad användning av linserna.

Air Optix Aqua är månadslinser som är tillverkade för daglig användning. De är tillverkade i silikonhydrogel-materialet, Lotrafilcon B. Vi rekommenderar att du rådfrågar din ögonläkare innan du byter till dessa linser, då de skiljer sig från andra optiska kontaktlinser.

De är även tillgängliga i förpackningar om 6 stycken Air Optix Aqua.När det gäller syrepermeabiliteten för dessa linser, är du orolig för skillnaden mellan värden som anges på vår webbplats och de på lådan? Inga bekymmer, de är helt desamma! På vår webbplats använder vi ett industristandar­dnummer som visar syregenomsläpplig­het i förhållande till linsens tjocklek - visas som (Dk/t). Detta är ett värde som beräknas genom att dela syrepermeabiliteten för linsen (Dk) med linsens (t) tjocklek. De flesta tillverkare tillhandahåller en (Dk/t), och därför har vi har valt att använda den för alla våra produkter. Men linsförpacknigen kan bara visa (Dk)-värdet. Detta betyder att din förpackning bara visar basvärdet. Det betyder också att det faktiskt inte finns någon skillnad mellan antalet vi visar och det som finns på din förpackning.

Egenskaper - Air Optix Aqua (3 linser)

Tillverkare: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Förpacknings storlek: 3 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 138 Dk/t
Bärtid: 30 dagar
Vätskehalt: 33%
Produktnamn: Air Optix Aqua
Styrko skala: från -10.00 till +6.00
Linsmaterial: Lotrafilcon B
UV-skydd: Nej
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

95%
246 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (3)

Har du en fråga?
Linda

Jag sminkar mig dagligen, är Air optix aqua bra för att undvika att få makeup i ögonen?

Svar info@alensa.se

Hej Linda, Tack för din fråga. Om du använder mycket smink runt ögonen är Air Optix Aqua ett bra alternative, eftersom den reduserar att beläggningar av olja och smuts från sminket fastnar på linserna. Enligt en review av Air Optix Aqua är den bäst i test när det gäller att hålla borta oljerester från kontaktlinserna, läs atikeln här: http://www.eyedolatryblog.com/…-lenses.html. Tänk dock på att inte använda Air Optix Aqua och eyeliner precis under ögat, då det kan irritera och infektera ögat genom att smuts fastnar i linserna.

Signe

#Liselotte, om jag var du skulle jag köpa 2 sty 6-pack, så har du linser längre och får dina air optix aqua till ett bättre pris

Liselotte

Jag har olika styrka på min ögon, är det då bättre att köpa Air optix aqua i 3 pack eller 6 pack? Kan jag dela 6 packen i två olika styrka?

Svar info@alensa.se

Hej Liselotte, tack för din fråga. Du kan inte dela ett redan färdigt paket av Air Optix Aqua med 6 linser i 2 olika styrkor. I stället kan du köpa två stycken 3-pack förpackningar, en i vardera styrka, och på det sättet få 6 stycken Air Optix Aqua i två olika styrkor. Du fyller i din andra styrka under rullgardinen "Visa attribut för andra ögat".