Adidas AD82 50 6057 Progressor S

1 549 kr
Huvudattribut

1 st. måndag 24.2.

Tom
Gratis leverans för denna produkt
1 549 kr

Alla varianter av denna produkt

Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr

Om Adidas

Har du vad som krävs för att ha ett par Adidas? Dessa glasögon skapades av och för idrottare. Det är självklart att denna design håller sina löften med snygga, eleganta och felfria glasögon, säsong efter säsong.Om dessa glasögon

Formen på dessa bågar kännetecknas av en enda lins. Dessa bågar är vita, och passar framför allt bra till rött hår. Glasets färg är grå, som minskar bländning och förbättrar färgseende. Materialet är främst tillverkat av lätt och hållbar plast. De är specifikt utformade för skidåkning och snowboard. De skyddar dina ögon effektivt mot UV-strålar och bländning, och de är utmärkta för utmanande väderförhållanden.
Egenskaper
Tillverkare: Adidas
Genre: Kvinna, Man
Glasögon form: Fullständiga
Ram färg: Vit
Färg på bågar: Svart
Linsfärg: Grå
Linseffekt: Ingen
Material: Plast
Linsmaterial: Polykarbonat
UV-skydd: 400
Typ av sportglasögon: Skid- och snowboardglasögon

Originalprodukter

Vi säljer endast originala märken och produkter. När du beställer glasögon från Alensa, finns de redan på lager och levereras till dig på kortast möjliga tid. Vi strävar efter den mest kompletta kundnöjdheten. Om våra produkter inte har uppfyllt dina förväntningar, vänligen kontakta vår kundtjänst som arbetar för att uppnå bästa möjliga upplösning för just dig.

PayPal Maestro Master Card VISA VISA Electron DHL Klarna PostNord
Top