Vi skickar dina beställningar omedelbart! Vi rekommenderar dock att du beställer i förväg eftersom transportörer kan bli försenade på grund av den nuvarande situationen.

Adidas A193 50 6058 Evil Eye Evo Pro L

2 199 kr
Beräknad avsändan 1 st. Inte tillgänglig
149 mm
10 mm
46 mm 72 mm
130 mm
Gratis leverans för denna produkt
2 199 kr
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr

Om Adidas

Har du vad som krävs för att ha ett par Adidas? Dessa glasögon skapades av och för idrottare. Det är självklart att denna design håller sina löften med snygga, eleganta och felfria glasögon, säsong efter säsong.


Om dessa glasögon

Formen är rektangulär, vilket passar perfekt till runa ansikten. Färgen på bågarn är mestadels svart, vilket är en lätt färg att bära och är fortfarande ett utmärkt och pålitligt val för en vardaglig men elegant stil. Färgen på bågarna är grön för dem som vill ha bågar som sticker ut och ger en annorlunda look. Glaset är transparent men ger fullt UV-skydd. Materialet är främst tillverkat av lätt och hållbar plast. Dessa är perfekta solglasögon för sport eller utomhusaktiviteter. De är specifikt utformade för cykling. Bågarna och linserna täcker och skyddar dina ögon bättre än klassiska glasögon och erbjuder mer motstånd.
Egenskaper
Tillverkare: Adidas
Genre: Kvinna, Man
Glasögon form: Rektangulära
Ram färg: Svart, Grön
Färg på bågar: Svart
Linsfärg: Transparent
Linseffekt: Ingen
Material: Plast
Linsmaterial: Plast
UV-skydd: 400
Medföljade tillbehör: Original glasögonfodral
Typ av sportglasögon: Universella sportglasögon, Cykelglasögon

Originalprodukter

Vi säljer endast originala märken och produkter. När du beställer glasögon från Alensa, finns de redan på lager och levereras till dig på kortast möjliga tid. Vi strävar efter den mest kompletta kundnöjdheten. Om våra produkter inte har uppfyllt dina förväntningar, vänligen kontakta vår kundtjänst som arbetar för att uppnå bästa möjliga upplösning för just dig.

Diameter
PayPal Maestro Master Card VISA VISA Electron DHL Klarna PostNord
Top