Acuvue Oasys with Transitions (6 linser)

349 kr
92% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan fredag 31.3. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–3 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Acuvue Oasys with Transitions (6 linser)

Johnson & Johnson introducerar den första i sitt slag, en tvåveckors kontaktlins av silikon-hydrogel Acuvue® Oasys with Transitions™, som snabbt och smidigt anpassas efter förändrade ljusförhållanden.

Linsmaterialet och specialegenskaper

Dessa linser är tillverkade av senofilcon A, som är samma material, av hög kvalitet, som används i normala Acuvue Oasys.

Dessa linser är utrustade med Transitions™ Light Intelligent Technology™, vilket får dem att svara på förändringar i omgivningsljus. Denna fotokromiska linsteknologi aktiveras automatiskt när ljusförhållandena växlar och mörknar eller ljusnar linsen beroende på den nuvarande miljön. Linserna kan mörkna inom 60 sekunder och ändras tillbaka till genomskinlig på cirka 90 sekunder.

En annan fördel med Acuvue Oasys with Transitions kontaktlinser deras förmåga att filtrera bort blått ljus som kommer från mobiltelefoner, tvaparater, datorskärmar och andra her konstgjorda källor. Linserna har också ett UVA och UVB filter för att skydda delar av dina ögon mot skadliga solstrålar.

Linserna har en lätt hanteringsfärg och en indikator, så att du enkelt kan se när de är ut och in. Tillverkaren rekommenderar inte dessa 14-dagars kontaktlinser för utökad användning. Detta paket innehåller 6 linser.

An interesting fact

Johnson & Johnson Vision arbetade med den professionella basebollspelaren Bryce Harper, som testade Acuvue Oasys with Transitions under sin säsong 2019. Tack vare linsens anpassningsförmåga som effektivt kunde ändras beroende på ljusförhållandena på fältet, blev hans reaktionsförmåga snabbare och mer effektiv.. Han delade sina erfarenheter med dessa linser via en livesänding.

Egenskaper - Acuvue Oasys with Transitions (6 linser)

Tillverkare: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.00
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Syre permeabilitet: 121 Dk/t
Bärtid: 14 dagar
Vätskehalt: 38%
Produktnamn: Acuvue Oasys with Transitions
Styrko skala: från -12.00 till +8.00
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Linsmaterial: Senofilcon A
UV-skydd: Ja
Blue Blocker: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

92%
85 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer

Har du en fråga?