Acuvue Oasys for Presbyopia (6 linser)

399 kr
93% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan torsdag 9.2. Välj värden
Lägg till 56 kr
Lägg till linsvätska:
Lägg till linsvätska:
Gelone Linsvätska 360 ml
75 kr
56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 119 kr   
* Fri frakt för beställningar över 630 kr

Acuvue Oasys for Presbyopia tvåveckorslinser

Acuvue Oasys for Presbyopia är den nyaste generationen av tvåveckorslinser av marknadens ledande tillverkare – Johnson and Johnson . Acuvue Oasys for Presbyopia är formade för att ge dig överlägsen syn på långt håll, nära, och mittemellan.

Linser för krävande förhållanden

Acuvue Oasys är designade för att tåla de mest krävande förhållanden. Oavsett om du spenderar din tid utomhus, i torrt klimat, eller lider av vårallergier så levererar Acuvue Oasys for Prestopia all fukt och bekvämlighet du behöver. Tack vare det utvecklade silikon-hydrogel material Sanofilcon A har linserna en ovanligt hög syresgenomsläpp (147 Dk/t).
Acuvue Oasys for Presbyopia innehåller Johnson and Johnson patenterade fuktande medel, kallat Hydraclear Plus, vilket hjälper dina linser förbli exceptionellt fuktiga hela dagen lång. De är även väldigt tåliga mot bottensatser och smuts.

Ideala för känsliga och ansträngda ögon

De här linserna är ideala för människor med känslig syn och för de som har dagliga rutiner då ögonen känns obekväma eller irriterade. Linserna bör ersättas var 14 dagar om de används dagligen och tas av nattetid. Ett hög syresgenomsläpp tillåter däremot förlängd använding i 7 dagar och 6 nätter utan avtagning. Vänligen notera att du bör rådfråga din ögondoktor eller optiker innan du börjar med ökad användning.

Extra Fördelar

Acuvue Oasys for Presbyopia är utrustade med UV-filter för att skydda dig mot solens skadliga effekter. De skänker en av de starkaste UV-skydden som finns på linsmarknaden just nu. Linserna är även lätt färgade för lättare hantering.

För att fukta dina ögon även mer, kolla våra Ögondroppar och ögonsprejer

Egenskaper - Acuvue Oasys for Presbyopia (6 linser)

Tillverkare: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.30
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Syre permeabilitet: 147 Dk/t
Vätskehalt: 38%
Produktnamn: Acuvue Oasys for Presbyopia
Styrko skala: från -9.00 till +6.00
Add power: Hög (+2,00 - +2,50), Låg (+0,75 - +1,25), Mid (+1,50 - +1,75)
Linsmaterial: Senofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
UV-skydd: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

93%
198 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (4)

Har du en fråga?
Gabrielle

Jag önskar beställa denna lins men när jag ska lägga till ADD brukar jag ange +2.5 Med ett D för dominant öga och N för icke dominant. Här kan man inte välja dessa alternativ. Ska jag välja samma på båda ögonen?

Svar info@alensa.se

Hej! Vi har D och N på Cooper Vision men inte dessa.

N/A

Hej kan man få prova dessa?( mindre förpackning )

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Vi är tyvärr inte auktoriserade för att ge ut linser på prov. Det är endast optiker som har lov att göra detta.

Jonas

Klart bästa linserna för ålderssynthet för mina ögon. Med dessa linser kan jag läsa text på alla avstånd, direkt, utan att behöva vänta på att hjärnan skall hitta var den skarpa informationen finns någonstans, vilket jag måste göra med alla progressiva linser jag testat. De ger inte alltid den vackraste bilden, ibland ser jag en väldigt dimmig spökbild runt saker, men de ge ger mig klar och tydlig text på alla avstånd under alla ljusförhållanden. Bifokala och multifokala linser ger mig ofta flera mer eller mindre tydliga bilder samtidigt, på lite olika ställen, över varandra, vilket är förödande när man ska läsa text. Det ser ut som en feltryckt tidning där samma bokstäver är tryckta över varandra på lite olika ställen. Dessa linser däremot, är unika bland de jag testat. De har flera koncentriska cirklar för olika avstånd, nära centrum och längre ut, vilket gör att pupillens storlek just då inte spelar någon roll. Alla andra mjuka kontaktlinser för ålderssynthet är så beroende av hur ljust det är för att jag ska få skarp bild på ett visst avstånd. Hoppas fler tillverkare satsar på denna typ av linsdesign.

John

Underbart sköna½