Acuvue Oasys for Presbyopia (6 linser)

465 kr
93% rekommenderar
Finns i lager
Beräknad avsändan måndag 26.2. Välj värden
Lägg till 75 kr 56 kr
Utlämningsställen (2–3 vardagar) 29 kr *
Budbee - Hemleverans (2–3 vardagar) 65 kr *
UPS EXPRESS (1–3 vardagar) 99 kr
DHL EXPRESS (1–2 vardagar) 129 kr
* Fri frakt för beställningar över 630 kr
Gåva värd upp till 75 kr på ordrar över 900 kr

Egenskaper - Acuvue Oasys for Presbyopia (6 linser)

Tillverkare: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.30
Förpacknings storlek: 6 linser
Utgång: 12 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Syre permeabilitet: 147 Dk/t
Vätskehalt: 38%
Produktnamn: Acuvue Oasys for Presbyopia
Styrko skala: från -9.00 till +6.00
Add power: Hög (+2,00 - +2,50), Låg (+0,75 - +1,25), Mid (+1,50 - +1,75)
Linsmaterial: Senofilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Ja
UV-skydd: Ja
Medicinteknisk produkt: Ja

Betyg

93%
205 av våra kunder rekommenderar denna produkt recensioner är inte verifierade

Kommentarer (5)

Har du en fråga?
Anonym

Ingen fråga men ett tips. Använd en vanlig lins i ena ögat och en av dessa i det andra. Då ser man med båda ögonen på långt håll och med ena ögat på nära avstånd. Funkar superbra för mig.

Svar info@alensa.se

Hej! Tack för att du berättar om din erfarenhet för oss. Vi måste dock säga att allt är väldigt individuellt och att det är mycket viktigt att konsultera optikern för att fatta ett välgrundat beslut.

Gabrielle

Jag önskar beställa denna lins men när jag ska lägga till ADD brukar jag ange +2.5 Med ett D för dominant öga och N för icke dominant. Här kan man inte välja dessa alternativ. Ska jag välja samma på båda ögonen?

Svar info@alensa.se

Hej! Vi har D och N på Cooper Vision men inte dessa.

N/A

Hej kan man få prova dessa?( mindre förpackning )

Svar info@alensa.se

Hej, Tack för er fråga. Vi är tyvärr inte auktoriserade för att ge ut linser på prov. Det är endast optiker som har lov att göra detta.

Jonas

Klart bästa linserna för ålderssynthet för mina ögon. Med dessa linser kan jag läsa text på alla avstånd, direkt, utan att behöva vänta på att hjärnan skall hitta var den skarpa informationen finns någonstans, vilket jag måste göra med alla progressiva linser jag testat. De ger inte alltid den vackraste bilden, ibland ser jag en väldigt dimmig spökbild runt saker, men de ge ger mig klar och tydlig text på alla avstånd under alla ljusförhållanden. Bifokala och multifokala linser ger mig ofta flera mer eller mindre tydliga bilder samtidigt, på lite olika ställen, över varandra, vilket är förödande när man ska läsa text. Det ser ut som en feltryckt tidning där samma bokstäver är tryckta över varandra på lite olika ställen. Dessa linser däremot, är unika bland de jag testat. De har flera koncentriska cirklar för olika avstånd, nära centrum och längre ut, vilket gör att pupillens storlek just då inte spelar någon roll. Alla andra mjuka kontaktlinser för ålderssynthet är så beroende av hur ljust det är för att jag ska få skarp bild på ett visst avstånd. Hoppas fler tillverkare satsar på denna typ av linsdesign.

John

Underbart sköna½