Acuvue Advance PLUS (6 linser)

272 kr
80%
Finns i lager
Huvudattribut

fredag 22.6.

Rengörare

fredag 22.6.

Rengörare
Tom

Frakt

DHL
1–2 dagar 49 kr
GLS
3–7 dagar 39 kr
Smart alternativ

TopVue Premium är tvåveckorslinser från TopVue. Linserna består av ett revolutionerande material med både hög syresättning och vätskehalt. Säljs i 6-pack.

Pris 195 kr Spara 77 kr
Smart alternativ
Fri frakt för beställningar över 630kr
Gratis gåva för beställningar över 800kr
Nöjdhetsgaranti

Acuvue Advance PLUS kontaktlinser

Johnson and Johnson har nu lanserat de nya innovativa kontaktlinserna Acuvue Advance PLUS. Den största förbättringen i jämförelse mot originalet, Acuvue Advance, är att kontaktlinserna har ett bättre skydd mot beläggningar. Enligt tillverkaren ger Acuvue Advance PLUS ett tio gånger bättre skydd mot beläggningar på linserna än föregångaren.

Förbättrad kvalité

Acuvue Advance PLUS är en förbättrad version av originalet Acuvue Advance, med en lägre friktion mot ögat, för en bekvämare användning. Samt att linsvätskan i förpackningen är skapad för att efterlikna dina naturliga tårar.

Acuvue Advance PLUS är tvåveckorslinser anpassade för dagligt bruk, med en svag blå färg som gör dem lättare att hantera.

För att byta dina nuvarande Acuvue Advance kontaktlinser till de nya Acuvue Advance PLUS behöver du inte rådfråga din ögonläkare.

Behov för passande linsvätska för dessa linser? Klicka här för att se vårt paketerbjudande.

Egenskaper
Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Material: Galyfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 47%
Syregenomsläppsförmåga: 62 Dk/t
Diameter: 14.0
UV-skydd: Ja
Volym: 6 linser
Tillverkare: Johnson and Johnson
Baskurva: 8.3 och 8.7

Betyg

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Betygsätt produkten
100%

Kommentarer (3)

Har du en fråga?

Kommentar

Özz

Jag söker billiga linser på nätet, har Acuvue Advance Plus gratis frakt?

Svar

info@alensa.se

Hej Özz, Tack för din fråga. Vad trevligt att du har hittat till vår webbshop. Vi säljer alla våra linser med fri frakt vid beställningar över 500 kr, gäller även linsvätska och linstillbehör.

Kommentar

Henrik

Jag står mellan Acuvue Advance vs Air Optix Aqua, vilken passar bäst om man sitter och jobbar många timmer vid datorn varje dag?

Svar

info@alensa.se

Hej Henrik, Tack för din fråga. Både Acuvue Advance Plus och Air Optix Aqua är linser av hög kvalitet. Om du jobbar länge framför datorn och behöver linser för torra ögon, kan Acuvue-serien vara ett bättre val eftersom de är tvåveckorslinser, istället för månadslinser. Glöm inte att utnyttja 20–20–20 tekniken och att använda ögondroppar regelbundet när du jobbar länge framför datorn: http://www.alensa.se/…onspray.html

Kommentar

Linnea

Jag har sett att Acuvue Advance plus ska sluta tillverkas, vad rekommenderar ni som ersättning?

Svar

info@alensa.se

Hej Linnea, Tack för din fråga. Vi rekommenderar att för Acuvue Advance Plus ersättning se till Acuvue Oasys, också är tillverkade av Johnson & Johnson. Acuvue Oasys är tvåveckorslinser men har en högre syreupptagnin­gsförmåga, som även möjliggör utökad användning av linserna. Du finner dem här: http://goo.gl/zKMyql

Klarna PayPal Master Card Maestro VISA VISA Electron DHL GLS PostNord
Top