Upprepa din senaste beställning
Tom

Acuvue Advance PLUS (6 linser)

272 kr
Fri frakt
Gratis gavor
Acuvue Advance PLUS (6 linser)
115 röstande kunder
Huvudattribut

onsdag 18.10.

Rengörare
Tom

Reaförpackningar

Acuvue Advance PLUS kontaktlinser

Johnson and Johnson har nu lanserat de nya innovativa kontaktlinserna Acuvue Advance PLUS. Den största förbättringen i jämförelse mot originalet, Acuvue Advance, är att kontaktlinserna har ett bättre skydd mot beläggningar. Enligt tillverkaren ger Acuvue Advance PLUS ett tio gånger bättre skydd mot beläggningar på linserna än föregångaren.

Förbättrad kvalité

Acuvue Advance PLUS är en förbättrad version av originalet Acuvue Advance, med en lägre friktion mot ögat, för en bekvämare användning. Samt att linsvätskan i förpackningen är skapad för att efterlikna dina naturliga tårar.

Acuvue Advance PLUS är tvåveckorslinser anpassade för dagligt bruk, med en svag blå färg som gör dem lättare att hantera.

För att byta dina nuvarande Acuvue Advance kontaktlinser till de nya Acuvue Advance PLUS behöver du inte rådfråga din ögonläkare.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -12.00 till +8.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 14 dagar
Material: Galyfilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 47%
Syregenomsläppsförmåga: 62 Dk/t
Diameter: 14.0
UV-skydd: Ja
Volym: 6 linser
Tillverkare: Johnson and Johnson
Baskurva: 8.3 och 8.7

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

 • Özz

  Jag söker billiga linser på nätet, har Acuvue Advance Plus gratis frakt?

  Kommentar skickad 11.07.2016
 • info@alensa.se

  Hej Özz, Tack för din fråga. Vad trevligt att du har hittat till vår webbshop. Vi säljer alla våra linser med fri frakt vid beställningar över 500 kr, gäller även linsvätska och linstillbehör.

  Kommentar skickad 12.07.2016
 • Henrik

  Jag står mellan Acuvue Advance vs Air Optix Aqua, vilken passar bäst om man sitter och jobbar många timmer vid datorn varje dag?

  Kommentar skickad 07.04.2016
 • info@alensa.se

  Hej Henrik, Tack för din fråga. Både Acuvue Advance Plus och Air Optix Aqua är linser av hög kvalitet. Om du jobbar länge framför datorn och behöver linser för torra ögon, kan Acuvue-serien vara ett bättre val eftersom de är tvåveckorslinser, istället för månadslinser. Glöm inte att utnyttja 20–20–20 tekniken och att använda ögondroppar regelbundet när du jobbar länge framför datorn: http://www.alensa.se/…onspray.html

  Kommentar skickad 07.04.2016
 • Linnea

  Jag har sett att Acuvue Advance plus ska sluta tillverkas, vad rekommenderar ni som ersättning?

  Kommentar skickad 08.03.2016
 • info@alensa.se

  Hej Linnea, Tack för din fråga. Vi rekommenderar att för Acuvue Advance Plus ersättning se till Acuvue Oasys, också är tillverkade av Johnson & Johnson. Acuvue Oasys är tvåveckorslinser men har en högre syreupptagnin­gsförmåga, som även möjliggör utökad användning av linserna. Du finner dem här: http://goo.gl/zKMyql

  Kommentar skickad 08.03.2016

Logga in