Upprepa din senaste beställning
Tom

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

269 kr
Finns i lager
Fri frakt
Gratis gavor
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)
139 röstande kunder
Huvudattribut

måndag 23.10.

Rengörare
Tom

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism är en ny endagslins för att motverka astigmatism från tillverkaren Johnson and Johnson, och en del av 1 Day Acuvue Moist-serien. De är designad av den nya LACREON-teknologin, som erbjuder en av de bredaste parametvalen för toriska endagslinser. Enligt tillverkarna har linserna dessutom en 95% framgång med att lägga sig till rätt från första försöket.

LACREON™ Teknologi

LACREON-teknologin gör att 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism endagslinser har ett inbyggt skydd mot torra ögonen, och har liknande egenskaper som våra tårar. Denna teknologi gör att linsen förses med en jämnt fördelad fuktighet under hela användningen, för att du alltid ska ha bekväma linser.

ASD Teknologi

Den unika Accelerated Stabilisation Design teknologin gör att linsen att hålla sig på plats även när du blinkar, för att ge dig en stabil och klar syn hela dagen. Linsen lägger sig till rätta omedelbart när den placerats på ögat. 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism endagslinser ger dig en komfort av hög kvalitet och ett av de bästa skydden på marknaden idag mot UVA och UVB-strålning för toriska kontaktlinser. Enligt tillverkaren reducerar linsen upp till 98% av UVB-strålar och 85% av UVA-strålar. Kontaktlinsen har en ut och in märkning, så att du lätt kan se vilken sida som ska placeras mot ögat.

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism finns även tillgänglig i en större förpackning om 90 linser.

Egenskaper

Styrkeomfång: från -9.00 till +4.00
Hållbarhet: 32 månader och längre
Bärtid: 1 dag
Material: Etafilcon A
Utökad och dygnet runt-användning: Nej
Vätskehalt: 58 %
Syregenomsläppsförmåga: 23,7 Dk/t
Diameter: 14.5
UV-skydd: Ja
Volym: 30 linser
Tillverkare: Johnson and Johnson
Baskurva: 8.5

Delge din upplevelse av produkten

Lämna en kommentar

  • Monika

    Jag har haft glasögon i flera år och ska nu börja med linser. Finns det några tips på hur man sätter i linserna smidigt. Jag finner det väldigt svårt...

    Kommentar skickad 17.03.2016
  • info@alensa.se

    Hej Monika, Tack för din fråga. Det kan vara lite knepigt att sätta in och ta ur linserna i början innan man har vant sig. Men om du vill ha lite tips och tricks kan du kolla in den här videon från Acuvue om hur du sätter in och tar ut linser som 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism: https://www.youtube.com/watch?…

    Kommentar skickad 18.03.2016

Logga in